Contact și întrebări frecvente

Salut! Sunt consilier de frumusețe Maybelline și sunt aici pentru a-ți răspunde la orice întrebare despre produsele și serviciile noastre. Te rugăm să selectezi o întrebare din lista de mai jos sau să ne trimiți o întrebare proprie.

Produsele Maybelline sunt disponibile în magazinele care comercializează bunuri de larg consum, precum și în drogheriile și hipermarketurile din toată țara. Nu ne vindem produsele în mod direct.  

Pentru a localiza un anumit produs, te rugăm să revii pe site-ul nostru și să faci clic pe produsul care te interesează. Găsește nuanța pe care dorești să o achiziționezi și selectează-o.

Vei putea alege între opțiunea CUMPĂRĂ de la comercianții noștri online sau GĂSEȘTE ÎN MAGAZIN folosind codul poștal pentru a găsi magazinele din zona ta care au vândut recent produsul dorit.

Cauți o anumită nuanță?  Unele nuanțe sunt ediții limitate și se vând în magazine doar pentru o scurtă perioadă. Nuanțele în ediție limitată sunt prezentate pe standuri promoționale și nu se vor regăsi printre produsele standard. Odată epuizate aceste nuanțe, nu mai există nicio modalitate de a le achiziționa. 

Fă clic aici pentru a vedea gama completă de produse Maybelline disponibile în prezent.
Ne pare rău că nu avem cupoane sau mostre pe care să ți le putem trimite.

Distribuim cupoane și oferte promoționale în ziarele locale, în suplimentul de duminică, în reviste și magazine.  De asemenea, poți găsi oferte speciale și cupoane pe site-ul nostru la secțiunea "What's New" făcând clic aici.  

Dacă dorești să primești newsletterul pentru a afla informații despre produse noi, oferte speciale și evenimente, fă clic aici.
Pentru a găsi produsul Maybelline și nuanța care ți se potrivește, te rugăm să vizitezi secțiunea Explorează produsele de pe site-ul nostru, făcând clic aici. Ne pare rău că produsul tău Maybelline New York nu mai este disponibil. Din păcate, nu există nicio modalitate prin care să poți achiziționa un produs care nu mai este disponibil.

Pentru a vedea dacă un produs similar este disponibil în gama noastră actuală, te rugăm să accesezi secțiunea Produse indisponibile, făcând clic aici. 
Pentru a afla mai multe despre selecția noastră actuală de produse, te rugăm să accesezi pagina Explorează produsele făcând clic aici.

Sperăm că vei găsi un alt produs Maybelline New York care să-ți placă la fel de mult.
Produsele noastre au fost testate pentru a avea un termen de valabilitate de cel puțin 3 ani dacă nu au fost deschise și au fost păstrate la temperatura camerei, timp în care vor rămâne intacte și vor funcționa conform așteptărilor.

Dacă produsul are același aspect și miros ca de obicei, atunci poate fi utilizat.

Anumite produse, de exemplu, produsele de protecție solară, pot avea o dată de expirare imprimată pe produs.
Am câteva articole care te-ar putea ajuta. Fă clic pe un subiect din opțiunile de mai jos.
Odată ce ai făcut clic pe opțiunea dorită, întoarce-te aici pentru a primi răspunsul nostru.

Îți mulțumim pentru interesul arătat pentru Maybelline, o marcă a L'Oréal USA, Inc.


L’Oréal nu mai testează niciunul dintre produsele sale sau niciunul dintre ingredientele sale pe animale, nicăieri în lume, și nici nu deleagă această sarcină unor terțe părți. Se poate face o excepție doar dacă autoritățile de reglementare o cer în scopuri de siguranță sau de reglementare.


Pentru informații complete pe această temă, te rugăm să să faci clic aici.

Putem fi contactați la numărul de telefon 1-877-456-5287, de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:30, ET.
 
Poți vorbi direct cu un specialist în produsele Maybelline. Sună-ne la numărul gratuit 1-877-456-5287, de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:30, ET.

Dacă preferi, poți, de asemenea, să ne trimiți un e-mailfăcând clic aici.

În cazul în care este vorba de o întrebare detaliată despre un produs sau de o problemă legată de un produs, te rugăm să suni la numărul nostru gratuit pentru asistență.