Mascara Maybelline banner image

Mascara

Găsește lookul perfect al genelor tale cu cea mai bună mascara de la Maybelline. In cazul in care cauti o mascara pentru alungiremascara pentru gene falsemascara pentru mai mult volum, Maybelline are cele mai bune produse pentru tine! Descoperă gama noastră mai jos si pregătește-te pentru un machiaj de gene spectaculos!

Mascara este un produs cosmetic folosit pentru a alungi, îngroșa și defini genele. Este unul dintre cele mai populare produse de machiaj și este disponibil în diferite formule, cum ar fi mascara rezistentă la apă sau clasică. Mascara poate avea diferite culori, deși negrul și maro sunt cele mai comune. În general, aplicarea mascarei implică următorii pași:

Încărcați peria: Scoateți peria din tub și ștergeți excesul de produs.
Aplicare: Începeți de la baza genelor și mișcați peria în sus spre vârfuri, într-o mișcare de zigzag.
Evitați aglomerarea: Asigurați-vă că distribuiți produsul uniform pe toate genele.
Alegerea unei mascara depinde de mai mulți factori, inclusiv tipul de efect pe care îl dorești, tipul genelor tale și orice alte nevoi specifice, cum ar fi rezistența la apă.
Pentru un aspect de gene false, cea mai bună mascara este de obicei cea care oferă atât volum, cât și alungire extremă. Formulele cu fibre sunt adesea recomandate pentru acest tip de efect. De asemenea, aplicatorul trebuie să aibă o formă care ajută la separarea și definirea fiecărei gene.

Dacă ești în căutarea de opțiuni specifice, multe branduri, inclusiv Maybelline, oferă produse special concepute pentru a oferi un efect de gene false, cum ar fi "The Falsies Mascara", în varianta clasică sau în noua versiune "The Falsies Surreal Mascara"
Cea mai bună mascara pentru volum este de obicei cea care are o formulă densă și o perie groasă cu multe peri. Aceste caracteristici ajută la îngroșarea și separarea genelor, oferind un aspect de volum maxim. Cea mai bună mascara pentru lungime este de obicei cea care are o formulă ușoară și o perie subțire cu peri lungi și separați. Aceasta ajută la alungirea genelor fără a le încărca. Cea mai bună mascara waterproof este cea care oferă rezistență la apă, fără a compromite calitatea efectului, fie că este vorba de volum, alungire sau definire Pentru a îndepărta mascara waterproof, cel mai eficient este să folosești un demachiant special pentru produse rezistente la apă. Uleiurile demachiante sau soluțiile bifazice sunt de obicei cele mai eficiente pentru această sarcină.

Aplică demachiantul pe un disc de bumbac.
Ține discul de bumbac pe ochi câteva secunde pentru a dizolva mascara.
Șterge ușor, fără a trage de gene.
Astfel, vei putea îndepărta mascara waterproof fără a irita ochii sau a deteriora genele.