ANGAJAMENTUL NOSTRU: MACHIAJ SIGUR ȘI DEOSEBIT DE EFICACE DESTINAT TUTUROR.

De peste 100 de ani, suntem preocupați de fabricarea unor produse sigure și eficace. Conceptualizate la sediul nostru central din New York și gândite pentru a ține pasul cu cel mai exigent stil de viață al tău, produsele noastre sunt născute pentru performanță. La Maybelline, suntem deopotrivă foarte concentrați pe dezvoltarea unor produse sigure, care respectă cele mai înalte standarde de eficacitate și calitate. Aceasta este promisiunea pe care Maybelline o face pentru tine.
 1. EFICACITATE DEOSEBITĂ DESTINATĂ TUTUROR: PRODUSE CONCEPUTE PENTRU CELE MAI INTENSE STILURI DE VIAȚĂ ȘI CELE MAI SOLICITANTE MEDII

  Produsele Maybelline sunt conceptualizate la sediul nostru central din New York, urmând ca apoi să lucrăm cu o echipă numeroasă de oameni de știință, dermatologi, toxicologi, chimiști și experți în machiaj, stabiliți în cele 120 de piețe din întreaga lume, pentru a formula produsele și pentru a le testa la scară largă. Astfel, ne asigurăm că îți oferim nu numai cele mai inovatoare și în tendințe produse, ci și că acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde de eficacitate și calitate. Verificăm cu rigurozitate produsele noastre din punct de vedere al beneficiilor legate de performanță prin teste aprofundate în diverse condiții: - În ceea ce privește formulele care sunt dezvoltate pentru a avea o rezistență deosebit de îndelungată, efectuăm teste ample de simulare a temperaturilor ridicate și a activității intense - inclusiv, dar fără a se limita la, testele în saună și pe banda de alergare. - În ceea ce privește formulele concepute pentru climatele extreme, cu temperaturi mai ridicate și umiditate crescută, se efectuează teste specializate în aceste regiuni pentru a ne asigura că produsele noastre sunt eficiente în aceste condiții.

 2. PRODUSE SIGURE, EVALUATE DE EXPERȚI ȘI TESTATE ÎN MOD RIGUROS

  Toate produsele Maybelline trebuie să treacă printr-un proces riguros de evaluare condus de experți și coordonat de centrele noastre de cercetare și inovare de renume mondial pentru a ne asigura că respectă standardele noastre de siguranță. 1. Avem cunoștințe aprofundate despre materiile prime, inclusiv despre calitatea și originea acestora, datorită unor date științifice superioare. 2. Colaborăm cu numeroși experți pentru a evalua în detaliu materiile prime, pentru a asigura utilizarea lor în condiții de siguranță în produsele finite 3. Apoi, efectuăm o varietate de teste de toleranță a produselor, în laboratoare și centre de cercetare terță parte specializate, pentru a valida siguranța acestora: - Produsele noastre, care sunt testate pentru alergii și testate dermatologic, sunt evaluate de către dermatologi independenți care folosesc teste specifice pe un grup de voluntari, pentru a verifica absența reacțiilor alergice atunci când sunt utilizate. - În plus, produsele pentru ochi sunt evaluate de către oftalmologi independenți, pentru a ne asigura că sunt potrivite pentru a fi utilizate în zona din jurul ochilor. De asemenea, poți afla mai multe despre ceea ce conține produsul tău Maybelline preferat, vizitând secțiunea CONȚINUTUL PRODUSELOR NOASTRE.

 3. PENTRU O LUME FĂRĂ TESTE PE ANIMALE

  La Maybelline, avem grijă de bunăstarea animalelor și nu facem teste pe animale. În schimb, utilizăm metode eficiente, fără animale, pentru a ne asigura de siguranța produselor noastre cosmetice. SUNTEM LIDERI ÎN UTILIZAREA UNOR METODE DE TESTARE ALTERNATIVE REVOLUȚIONARE - Laboratoarele noastre Maybelline efectuează teste folosind piele reconstruită (Episkin de la L'Oreal), care este creată cu celule de piele umană pentru a imita pielea adevărată. În acest fel, putem testa în mod eficient toate produsele noastre înainte de a le aplica pe pielea ta. - Epi-Skin nu este singura metodă care nu implică testarea pe animale pe care o folosește Maybelline - folosim, de asemenea, instrumente digitale, inteligența artificială și modelarea toxicologică. CONTINUĂM SĂ SUSȚINEM ELIMINAREA TESTĂRII PE ANIMALE ÎN ÎNTREAGA LUME - Grupul L'Oreal colaborează îndeaproape de peste zece ani cu autoritățile și cu oamenii de știință pentru a obține recunoașterea metodelor care nu implică animale și pentru a înlocui testele pe animale peste tot în lume, inclusiv pentru a instrui mulți oameni de știință și organizații științifice cu privire la modul în care pot folosi ei înșiși astfel de metode.

 4. MONITORIZĂM ÎN PERMANENȚĂ NIVELUL TĂU DE SATISFACȚIE

  Odată ce produsul pleacă de la noi și ajunge în trusa ta de machiaj, ținem întotdeauna cont de feedbackul pe care ni-l oferi prin intermediul liniilor noastre de asistență telefonică pentru consumatori, al rețelelor de socializare și al recenziilor utilizatorilor. Acest lucru ne permite să ne evaluăm calitatea produselor și să aducem modificări formulelor, ingredientelor sau ambalajului, dacă este necesar, pentru a-ți asigura o satisfacție maximă.