Eyeliner Maybelline banner image

Eyeliner

Detalii grafice, smokey eyes și codiță desenată cu tuș; este momentul în care te îndrăgostești de eyelinerul tău. Explorează toate tipurile de dermatograf, de la gel la lichid și până la creion pentru a te bucura de lookul dorit!
 

Nu există o singură metodă de aplicare a eyelinerului lichid. Unele persoane trasează o linie groasă și apoi folosesc un bețișor umed pentru a o corecta - o tehnică bună și recomandată de profesioniști, dar care funcționează doar dacă nu ai deja aplicat fard de pleoape. Dacă aplici eyelinerul după ce ai aplicat fard de pleoape, începe prin a trasa o linie subțire și uniformă într-o singură mișcare, de la colțurile interioare ale ochiului până la cele exterioare. Menține linia subțire și cât mai aproape de linia genelor, astfel încât să nu se vadă piele între gene și eyeliner. Poți adăuga întotdeauna grosime și detalii suplimentare, cum ar fi codiție la colțurile ochilor, ulterior. Pe când creionul de ochi închis la culoare acționează ca un cadru pentru imagine, definind marginile ochilor, eyelinerul alb acționează ca o foaie de hârtie albă. Din punct de vedere estetic, eyelinerul alb este incredibil de modern și stilat.

De asemenea, puteți utiliza eyelinerul alb pentru a face ochii să pară mai mari! Pentru a obține acest efect, trasați o linie cu eyeliner alb pe linia inferioară a ochiului. Acest lucru va face ca ochii să pară mai mari și mai deschiși.
Puteți transforma ușor fardul de pleoape în eyeliner. Aveți nevoie doar de o pensulă subțire pentru eyeliner, fardul de ochi dorit și puțină apă. Luați pensula (una subțire și unghiulară funcționează cel mai bine în acest caz), înmuiați-o în apă și apoi treceți-o pe suprafața fardului de ochi. Apoi, conturați ochii așa cum ați face cu orice alt eyeliner. Apa va intensifica pigmentul fardului și îl va transforma aproape într-un eyeliner lichid. După ce sunteți mulțumită de aspect, acordați-i un minut pentru a "se fixa", apoi aplicați restul machiajului așa cum ați face de obicei. Există câteva greșeli comune pe care pe care le poți face atunci când aplici eyeliner și modalități de a le evita:
1. Liniile neregulate: O greșeală comună este să obțineți liniile inegale sau șerpuite. Pentru a evita acest lucru, utilizați mâna dominantă și încercați să trageți linii scurte și consecutive în loc să încercați să trageți o linie lungă într-o singură mișcare.
2. Eyeliner prea gros: Aplicarea unui eyeliner prea gros poate face ca ochii să pară mai mici decât sunt. Pentru a evita această greșeală, începeți cu o linie subțire și adăugați grosime treptat, în funcție de preferințe.
3. Neregularități în linia pleoapelor superioare: Uneori, linia de eyeliner nu se suprapune uniform cu linia genelor superioare. Pentru a corecta acest lucru, asigurați-vă că eyelinerul se aplică cât mai aproape de linia genelor pentru un aspect mai natural.