TATTOO STUDIO™ Tuș de ochi lichid semi-permanent​

TATTOO STUDIO™ Tuș de ochi lichid semi-permanent​
 
TATTOO STUDIO™ Tuș de ochi lichid semi-permanent​
 

Tușul lichid Tattoo Studio este primul tuș lichid semi-permanent al brandului Maybelline. Acesta oferă un impact puternic pleoapelor tale cu ajutorul aplicatorului precis ce ajută la trasarea liniilor fine și subțiri pentru un efect de durată - un produs de neratat dacă îți dorești machiaj clasic sau ochi perfecți de pisică. Demachiază simplu eyelinerul semipermanent, fără bătăi de cap, fără probleme și fără a rămâne cu machiajul întins ca ochii de raton.

Creează un machiaj care să atragă toate privirile cu tușul lichid TattooStudio. Formula eyelinerului lichid nu își pierde intensitatea, nu se întinde și rezistă la transpirație, alunecând uniform dintr-o singură aplicare. Conține un pigment intens de culoare și un vârf de precizie pentru aplicare fără efort. Eyelinerul nostru semipermanent durează până la 36 de ore, fără a face probleme la demachiere.

Pasul 1. Trasează acest eyeliner lichid de precizie de-a lungul liniei superioare a genelor.

Pasul 2. Lasă eyelinerul să se usuce 20 de secunde.

Pentru demachiere: Presează și menține șervețelul demachiant pe gene timp de trei secunde, apoi îndepărtează șervețelul de la ochi. Repetă la nevoie.

AQUA / APĂ/ EAU

ACRYLATES COPOLYMER

BUTYLENE GLYCOL

ACRYLATES/ETHYLHEXYL ACRYLATE COPOLYMER

PENTYLENE GLYCOL

ALCOHOL

LAURETH-21

PHENOXYETHANOL

CAPRYLYL GLYCOL

PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL

SODIUM DEHYDROACETATE

LITHIUM MAGNESIUM SODIUM SILICATE

XANTHAN GUM

[+/- POATE CONȚINE / PEUT CONTENIR

CI 77266 / BLACK 2] F.I.L. D231376/1