Cea mai bună mascara pentru alungire - de la gene naturale la machiaj de seară, dintr-o singură mișcareAplicarea mascarei pentru alungire este, în sine, o artă. În timp ce mascara pentru volum construiește, strat cu strat, densitate pentru genele tale, mascara pentru alungire este menită să-ți alungească genele într-un mod uniform, fară a le încărca. Rezultatul: gene lungi și frumoase, în cel mai elegant mod cu putință.


Când vine vorba despre alegerea celei mai bune mascara pentru alungire, avem câteva recomandări verificate pentru tine, printre care și câștigătoarea Allure din 2020 la categoria CEA MAI BUNA MASCARA PENTRU ALUNGIREA GENELOR. Bucură-te de efectul sublim al mascarei pentru alungire cu orice ocazie și citește în continuare, pentru a afla sfaturile și recomandările noastre de alegere și aplicare a unei mascara pentru alungire de calitate.

Cea mai bună mascara pentru alungire - alegerea generală: Mascara Falsies Lash Lift 

Nu trebuie să ne crezi pe noi - această formulă cu extra-efect a fost încoronată drept CEA MAI BUNĂ MASCARA PENTRU ALUNGIRE A ANULUI 2020, la premiile Allure Best of Beauty! Consumatorii sunt înnebuniți după aceasta formulă cu triplu efect, care le conferă genelor lungime, volum și un efect de lifting de invidiat, fără a încarcă genele. Cu fiecare strat pe care îl aplici, aceasta mascara alungește genele, fără a le îngreuna.

Care este diferența dintre cea mai bună mascara pentru volum și cea mai bună mascara pentru alungire?

Genele lungi și suple sunt întotdeauna rezultatul unei mascara de calitate pentru alungire. Arată mai natural decât omoloagele lor voluminoase, tocmai pentru ca mascara pentru volum e menită sa îți ofere un look mai dramatic. In plus, folosită incorect, aceasta poate încărca și îngreuna genele, lipindu-le într-un mod inestetic. În timp ce formele de mascara se concentrează pe plusarea cu volum și greutate, cele concepute pentru alungirea genelor le separă și îmbracă pe fiecare în parte. Acordă o atenție sporită periuței atunci când alegi o mascara pentru alungire - exact ca în cazul uscătoarelor de păr, cu cât este mai plină periuța, cu atât vei obține mai multă alungire. Dacă îți dorești un aspect mai natural al genelor, optează pentru o periuță mai subțire sau sub formă de pieptene.

Cum alegi mascara pentru alungire?

Atunci când alegi o mascara pentru alungire, e important sa ții cont de o serie de criterii:

 

 • Notorietatea brandului producător - un brand cunoscut asigură, într-o bună măsură, calitatea produselor de make-up.

 • Testele dermatologice și oftalmologice care atestă siguranța utilizării mascarei, pentru a-ți proteja sănătatea ochilor și a pielii sensibile din jurul acestora.

 • Formula și ingredientele - orientează-te către variantele care nu provoacă iritații sau alergii, dar și către produse vegane, prietenoase cu mediul.

 • Forma și calitatea periuței - aceasta îți va garanta obținerea efectului dorit.

 

 • LASH SENSATIONAL® SKY HIGH Cosmic Black Mascara
  Cosmic Black
  Cumpără acum
 • LASH SENSATIONAL® SKY HIGH WATERPROOOF Mascara pentru volum și alungire
  Black
  Cumpără acum
 • LASH SENSATIONAL® SKY HIGH Mascara pentru volum și alungire
  Black
  Cumpără acum
 • LASH SENSATIONAL® Mascara pentru volum și gene definite
  Very Black
  Cumpără acum