Mascara cu efect de gene false - inovație în industria de beauty!Îți dorești gene lungi, întoarse și voluminoase? Acum te poți bucura de efectul de gene false dintr-o singură aplicare de mascara FALSIES! Ofera-i machiajului tău un finish profesionist, cu ajutorul acestei mascara uimitoare!

Mascara cu efect de gene false Falsies Surreal

Falsies Surreal Extensions Mascara îți alungește genele cu până la 36% și le conferă de 10 ori mai mult volum. Efectul este aproape suprarealist și, cu siguranță, dramatic. Mascara cu efect de gene false Falsies Surreal poate fi purtată până la 24 de ore, are o formulă vegană prietenoasă cu mediul și este produsul de make-up de care ai nevoie pentru a-ți desăvârși machiajul de seară.


Datorită periuței extinse și spiralate, dar și tehnologiei inovatoare Hybrid Fiber care implică folosirea în formula a fibrelor, mascara Falsies Surreal alungește genele cu până la 3 mm și le conferă un aspect suprarealist. Aceasta mascara comparabilă cu extensiile de gene nu se adună, nu pătează și nu lăsa particule reziduale, pe care nu ți le dorești pe gene. Formula sa vegană nu include ingrediente de origine animală și este potrivită pentru ochii sensibili, dar și pentru persoanele care poartă lentile de contact, fiind testată oftalmologic.

Cum se aplică mascara cu efect de gene false Falsies Surreal?

Pentru o aplicare optimă a mascarei Falsies Surreal, glisează periuța de la rădăcina genelor către vârfuri și bucură-te de gene mai lungi și mai voluminoase instantaneu. Alternează tehnicile de aplicare, în funcție de rezultatul pe care ți-l dorești.

Mascara cu efect de gene false Falsies Lash Lift

Falsies Lash Lift este o mascara care le oferă genelor alungire și volum dramatice - altfel spus, un efect de gene false înmagazinat într-un simplu tub de mascara!


Falsies Lash Lift folosește aceeași tehnologie cu fibre, pentru a alungi dramatic genele și pentru a le oferi un volum de invidiat, în timp ce le întoarce. Rezultatul? Genele tale vor arată ca unele false, din doar o aplicare!

Periuța dublu curbată cu efect de lifting și formula infuzată cu fibre întoarce genele de la rădăcina, le îngroașă și le alungește. Fără a le supraîncărca, fără a aduna reziduuri și particule din aer - Falsies Lash Lift doar adaugă volum și face genele să pară mult mai lungi. Bonus: efectul de gene false rezistă întreaga zi!

Cum se aplică mascara cu efect de gene false Falsies Lash Lift?

Pentru cele mai bune rezultate, folosește pensula de la baza genelor și mișc-o în zig-zag către vârfuri. Repetă procesul până când ajungi la rezultatul pe care ți-l dorești, fără a aștepta ca stratul anterior să se usuce.


 • THE FALSIES SURREAL Mascara cu efect de gene false
  Very black
  Cumpără acum
 • THE FALSIES LASH MASK Mască pentru gene Balsam pentru gene
  Falsies Lash Mask
  Cumpără acum
 • The Falsies Lash Lift Mascara pentru efect de gene false
  Black
  Cumpără acum
 • THE FALSIES LASH LIFT EXTRA BLACK Mascara pentru effect de gene false​
  Extra Black
  Cumpără acum