Cea mai bună mascara pentru volumGene seducătoare la fiecare aplicare, doar cu mascara pentru volum de la Maybelline 


In Antichitate, femeile din Egipt, una dintre cele mai avansate civilizații pe atunci, experimentau primele produse de înfrumusețare. Una dintre tehnicile acestora reprezenta aranjarea genelor cu ajutorul funinginei și a cerii - probabil, cea mai rudimentara formă cunoscută de mascara. Nici nu visau, pe atunci, la un tub minune de mascara de la Maybelline.

Cum funcționează mascara pentru volum?

Mascara pentru volum îngroașă genele, astfel încât acestea să pară mai pline și mai dese. Aplică două sau trei straturi (nu depăși aceasta limită, nu vrei sa îți îngreunezi genele și să nu mai poți clipi!) de mascara pentru volum în ultima etapa a machiajului și bucură-te de efectul de volum care îți subliniază trăsăturile și îți definește privirea.

Recomandări pentru aplicarea mascarei pentru volum

Efectul pe care ti-l dorești, atunci când folosești mascara pentru volum, este acela de a te bucura de un efect de gene mai dese și mai dense, fără a simți însă greutatea produsului de machiaj. Chiar și atunci când îți dorești un impact dramatic, e important să nu aștepți ca mascara să se usuce până la aplicarea următorului strat. Dacă se întâmplă acest lucru, genele vor fi încărcate, iar mascara se va aduna pe lungimea acestora, căpătând un aspect de firimituri negre. Poți încerca sa le elimini cu ajutorul unei pensule curate și să separi genele înainte de reaplicare, pentru a evita efectul de gene încărcate.

Cu ce mascara obții gene lungi și voluminoase?

Indiferent dacă ai genele scurte, subțiri, lungi sau drepte, cu ajutorul mascarei pentru volum vei obține efectul dorit de gene lungi, voluminoase și dese.

Descoperă cea mai bună mascara pentru volum de la Maybelline, Volumizing Mascara și bucură-te de o privire seducătoare și intensă la fiecare clipire!

 

 • VOLUM EXPRESS® The Colossal Go Extreme Mascara
  Very Black
  Cumpără acum
 • LASH SENSATIONAL® SKY HIGH Mascara pentru volum și alungire
  Black
  Cumpără acum
 • LASH SENSATIONAL® SKY HIGH WATERPROOOF Mascara pentru volum și alungire
  Black
  Cumpără acum
 • Volum' Express Classic Mascara
  Extra Black
  Cumpără acum
 • THE COLOSSAL® CURL BOUNCE AFTER DARK Mascara pentru volum și curbare​
  After dark
  Cumpără acum
 • VOLUM' EXPRESS Colossal Up To 36H Mascara rezistentă la apă
  Very Black
  Cumpără acum
 • LASH SENSATIONAL® Mascara pentru volum și gene definite
  Very Black
  Cumpără acum
 • LASH SENSATIONAL® SKY HIGH Cosmic Black Mascara
  Cosmic Black
  Cumpără acum