sitebanner eyeshadow desktop 27 10

Fard de pleoape

Culori intense demne de podium. Culori neutre, discrete în nuanțe clasice. Strălucire subtilă sau machiaj smokey intens. Creează machiaje de ochi versatile și rezistente cu ajutorul paletelor noastre de farduri de pleoape colorate și ușor de îmbinat!

Dacă sunteți începătoare, folosiți culorile nude. Toată lumea arată bine în nuanțe de bej și maro - motiv pentru care veți vedea o mulțime de farduri de pleoape uimitoare în aceste culori pe piață.

Un trio de culori de bază bune pentru fardul de pleoape include: 1) o nuanță neutră, nude, care se potrivește tenului dumneavoastră, 2) o nuanță neutră mai deschisă de care puteți să vă folosiți pe arcada sprâncenelor și ca iluminator; și 3) o nuanță neutră mai închisă pe care o puteți folosi ca eyeliner sau pentru a crea aspecte mai fumurii și mai seducătoare. Aceste trei nuanțe deschise-medii-închise sunt baza aproape oricărui machiaj și vă ajută să simplificați modul de aplicare a fardului de pleoape.
Ochii albaștri arată minunat cu nuanțe calde de bej, purpuriu mov deschis și nuanțe intense de albastru, care accentuează culoarea naturală a ochilor. Nuanțele de maro ciocolată, gri fumuriu și nuanțele de mov de fard de pleoape vor scoate în evidență ochii verzi. Ochii căprui arată bine cu aproape orice nuanță de fard de pleoape. Puteți să-i scoateți în evidență cu tonuri ușoare de maro caramel sau să-i evidențiați cu nuanțe contrastante de verde, mov sau negru. Pentru a obține un aspect de ochi fumurii, urmați aceste tehnici:
1. Pregătiți pleoapele: Folosiți un primer pentru ochi pentru a crea o bază uniformă.
2. Alegeți culorile: Selectați cel puțin trei nuanțe care se completează reciproc.
3. Aplicați nuanța de bază: Aplicați nuanța cea mai deschisă pe pleoapă.
4. Definiți pliul ochiului: Adăugați o nuanță mai închisă în pliul pleoapei și blenduiți.
5. Aplicați nuanța principală: Puneți-o pe pleoapa mobilă.
6. Accent în colțul extern: Adăugați nuanța mai închisă în colțul extern al ochiului.
7. Highlighter sub sprânceană: Aplicați iluminator sub sprânceană.
8. Estompați: Amestecați culorile pentru a evita linii dure.
9. Eyeliner și mascara: Finalizați cu eyeliner și mascara.
10. Fixați machiajul: Utilizați un spray de fixare pentru rezistență.