INIȚIERE ÎN MACHIAJUL TENULUI

CE ESTE MACHIAJUL NON-COMEDOGENIC?

MACHIAJ CARE NU ASTUPĂ PORII


S-ar putea să fi văzut pe ambalajele produselor de machiaj sau de îngrijire a tenului sintagma „non-comedogenic”. Poate că nu aveai nicio idee despre ce înseamnă. Poate că ai căutat-o online și ai ajuns aici, la acest articol. Bine ai venit!


AȘADAR... CE ESTE MACHIAJUL NON-COMEDOGENIC?


Termenul „comedon" înseamnă, mai exact, un por înfundat, adică un viitor coș. Produsele cu mențiunea „non-comedogenic" înseamnă că sunt formulate astfel încât să nu fie iritante și să nu provoace acnee. Este important de reținut că nu există totuși un criteriu standard pentru ca un produs să fie etichetat ca fiind non-comedogenic, așa că trebuie să știi că nu toate produsele care poartă această mențiune au fost create în același mod.
Dacă te preocupă foarte mult puseele de acnee și tenul gras, caută produse care nu conțin ulei și care sunt non-comedogenice. Și deși fondul de ten și corectorul sunt cel mai adesea non-comedogenice, și alte produse de machiaj pentru ten, cum ar fi pudra de fixare și bronzerul, se pot încadra în această categorie prietenoasă cu porii!

CEL MAI BUN FOND DE TEN NON-COMEDOGENIC: FIT ME FOUNDATION

Acest fond de ten matifiant minimizează porii, ține sub control luciul, ascunde roșeața și imperfecțiunile și, totodată, are un aspect natural. Este testat dermatologic și este sigur pentru tenul sensibil.

 

Product laydown Instant Anti Age Eraser

 

CEL MAI BUN CORECTOR NON-COMEDOGENIG: INSTANT AGE REWIND

Acest corector emblematic, cu o formulă super-concentrată, lasă pielea să respire în timp ce maschează instantaneu cearcănele și ridurile fine, pentru o zonă a ochilor cu un aspect revigorat.

 

product laydown superstay concealer

 

CEL MAI BUN CORECTOR NON-COMEDOGENIC: CORECTORUL SUPER STAY

Acest corector cu formulă lejeră și acoperire mare are un efect extraordinar de puternic, fiind în același timp foarte delicat cu tenul. Este indicat din punct de vedere dermatologic pentru tenul sensibil și nu conține ulei sau parfum. În plus, este rezistent la apă și la transfer și are o rezistență de până la 24 de ore.

Produse relevante