CELE MAI BUNE PRODUSE

CEA MAI BUNE 5 FONDURI DE TEN PENTRU PIELEA USCATĂ

CALMEAZĂ & HIDRATEAZĂ PIELEA CU FONDUL DE TEN
 
Pielea uscatănu se crapă vara. Lumina soarelui absoarbe umezeala din piele, lăsând-o uscată și cu asperități. Aerul condiționat pune, de asemenea, probleme, provocând uscarea și deshidratarea pielii după o expunere de mai multe ore. Deci, ce face o fată pasionată de machiaj? Hidratează, hidratează, hidratează cu cel mai bun fond de ten pentru pielea uscată!

 

CUM SE CALMEAZĂ PIELEA USCATĂ?

Alegând o rutină de îngrijire a pielii care să includă produse mai delicate, mai hidratante—, dar poţi obţine acelaşi efect schimbând fondul de ten. Alege formule catifelate, hidratante care conțin ingrediente ce asigură aspectul plin al pielii, cum ar fi acidul hialuronic, colagenul și vitamina E, care acționează împreună pentru a menține pielea mătăsoasă pe întreaga durată a zilei. O formulă hidratantă va uniformiza, de asemenea, orice asperitate, rezultat pe care un fond de ten normal nu îl poate obține. Există pe piață un astfel de produs? Avem pentru tine cinci opțiuni super-star pe care le poți încerca.CE TIPURI DE FOND DE TEN SUNT POTRIVITE PENTRU PIELEA USCATĂ?

maybelline dream radiant liquid 75 natural beige 041554579154 av11 800x1067copyCEL MAI BUN FOND DE TEN PENTRU PIELEA USCATĂ: FOND DE TEN HIDRATANT LICHID DREAM RADIANT

Acest fond de ten are o formulă special concepută pentru pielea uscată. Gândește-te la acesta ca la un fond de ten lichid, care răcorește pielea și care include caracteristicile unui serum hidratant. Produsul asigură până la 12 ore de hidratare și este dotat cu ingrediente cu calități de protecție incredibile, cum ar fi colagenul și acidul hialuronic —un ingredient susținut științific ce asigură pielii aspectul tineresc și hidratat. Costă puțin mai mult, dar avantajele pe care le oferă merită totul.


maybelline fitme dewy smooth 310 sun beige 041554238761 primary 800x1067copy

CEL MAI AVANTAJOS FOND DE TEN DIN PUNCTUL DE VEDERE AL RAPORTULUI CALITATE-PREȚ PENTRU PIELEA USCATĂ: FOND DE TEN FIT ME DEWY + SMOOTH

Este o idee minunată, accesibilă pe care o poate încerca oricine. Ideal pentru o piele normală și uscată care are nevoie de un fond de ten cu acoperire medie; are în compoziție vitamina E cu efect calmant, efect de netezire și hidratant pentru zonele rugoase, fără senzația uleioasă ori de încărcare. Acoperirea este transparentă și se poate aplica în straturi, iar finish-ul este lejer și luminos. Clienții menționează „senzația de prospețime” la aplicare și difuzarea sa ușoară pe piele.

maybelline foundation instant age rewind eraser medium beige 041554220155 c 800x1067copy


CEL MAI BUN FOND DE TEN ANTIÎMBĂTRÂNIRE PENTRU PIELEA USCATĂ: FOND DE TEN ANTIÎMBĂTRÂNIRE INSTANT AGE REWIND ERASER

Hidratează pielea cu puterea fructelor de goji și corectează totodată semnele îmbătrânirii. Fondul nostru de ten superconcentrat hidratează pielea normală și uscată, acoperind cearcănele, liniile fine și petele de vârstă pentru ca pielea să recapete aspectul plin și senzația de tinerețe. Este’ un pic de răsfăț, dar merită fiecare bănuț!


maybelline fit me tinted moisturizer 220 041554062939 av11 2800x1067copy

CEL MAI BUNĂ CREMĂ NUANȚANTĂ PENTRU PIELEA USCATĂ: CREMĂ NUANȚANTĂ FIT ME

Crema nuanțantă Fit Me asigură pielii normale și uscate până la 12 ore de hidratare plus o acoperire naturală, fără luciu nedorit, estompând porii și ascunzând imperfecțiunile deranjante. În’ plus, este’ creată din 76% ingrediente de origine naturală cu aloe. Scapă de pielea descuamată și obține un strop de culoare naturală cu această formulă calmantă și lejeră.


maybelline face dream fresh bb cream 110 light medium 041554282634 primary 800x1067copy

CEA MAI BUNĂ CREMĂ BB PENTRU PIELEA USCATĂ: CREMĂ BB DREAM FRESH

Crema BB ’ #1 a Americii, acest balsam de frumusețe lejer (aceasta’ înseamnă BB!) hidratează, aduce luminozitate, netezește, estompează imperfecțiunile, îmbunătățește aspectul și protejează cu SPF 30. Este’ produsul de îngrijire a pielii și machiajul pentru pielea normală și uscată doi-în-unu! Pielea ta se va simți minunat de revigorată; în plus’te vei bucura de o acoperire transparentă, minunată, ce se aplică în straturi. Toate aceste avantaje, în plus prețul este imbatabil!