CELE MAI BUNE PRODUSE

CELE MAI BUNE FONDURI DE TEN ALE NOASTRE DIN 2021

DE LA FOND DE TEN MAT LA SATINAT


Fondul de ten este cel mai sigur și versatil prieten al frumuseții tale! Îi conferă tenului tău un aspect uniform și proaspăt în mai puțin de un minut și abundă în beneficii suplimentare, prietenoase cu tenul, precum un plus de hidratare și estomparea porilor. De la matifiere la hidratare, de la acoperire totală la o nuanță abia perceptibilă, acestea sunt cele mai bune fonduri de ten disponibile în drogherii, care sunt în egală măsură accesibile și eficiente!

Product laydown Fit Me - Shades 108, 122 and 338


CEL MAI BUN FOND DE TEN PENTRU TENUL GRAS: FONDUL DE TEN FIT ME MATTE + PORELESS

Un fond de ten lejer care îi conferă tenului gras un aspect revigorat și mat, de vis. Efectul este proaspăt și natural, lăsând tenul extrem de neted și uniform. Este disponibil în 40 de nuanțe, ceea ce înseamnă că o vei putea găsi pe cea care este perfectă pentru tenul tău. Ingredientul secret este argila putificatoare, care matifiază și minimizează porii în mod natural, la care se adaugă micro-pulberi care atenuează și absorb luciul.

 

Product laydown Fit Me products


CEL MAI BUN FOND DE TEN PENTRU TENUL USCAT: FONDUL DE TEN FIT ME DEWY + SMOOTH

Alunecă pe piele ca mătasea! Datorită concentrației unice cu efect de netezire a pielii, această formulă lejeră hidratează și uniformizează zonele cu rugozități, conferindu-i tenului un aspect luminos și strălucitor. În plus, datorită filtrului SPF 18 încorporat, protejează pielea împotriva expunerii la radiațiile UV dăunătoare.

 

Product laydown dream radiant liquid

 

CEL MAI BUN FOND DE TEN PENTRU TENUL MATUR: DREAM RADIANT LIQUID FOUNDATION

Fond de ten combinat cu ser de îngrijire a tenului Această formulă bestseller cu acoperire medie are un conținut ridicat de acid hialuronic ultra-hidratant și colagen care netezește și conferă un efect de umplere. Rezultatul este un ten radiant și uniform, cu elasticitate și strălucire naturală.

Product laydown Super Stay 24hr foundation 5

 

CEL MAI BUN FOND DE TEN PENTRU ACOPERIRE TOTALĂ: SUPER STAY FOUNDATION

Câștigătorul premiului Best of Beauty acordat de revista Allure! Acest fond de ten de lungă durată, cu acoperire mare, schimbă complet regulile. Acoperirea este de mare impact, conferind totodată un aspect lejer incredibil. Are un aspect extrem de natural, dar rezistă până la 24 de ore. Nu conține ulei și nu blochează porii. În plus, nu se transferă pe masca de protecție!