CUM SĂ

OBȚII O PIELE STRĂLUCITOARE

Ceea ce face pielea curată și strălucitoare atât de dorită este faptul că strălucirea vine din interior. O piele curată, strălucitoare, luminoasă are la bază o viață plină de obiceiuri sănătoase, o rutină bună și consistentă de îngrijire a pielii, fericire—și utilizarea unor produse de machiaj alese strategic pentru asigurarea unui aspect plin pielii tale.

 

CUM SĂ OBȚII O PIELE STRĂLUCITOARE SFATUL #1: ALEGE MACHIAJUL CU BENEFICII PENTRU PIELE

Nu asimila îngrijirea delicată doar cu îngrijirea pielii. În zilele noastre, există o mulțime de produse incredibile de machiaj care oferă ingrediente ce protejează pielea, precum cele de mai jos!
maybelline instant age rewind perfector 4 in 1 glow makeup 04 deep 0041554069310 primary 800x1067(1) 

INSTANT AGE REWIND® INSTANT PERFECTOR 4-IN-1 GLOW MAKEUP

Fă cunoștință cu machiajul ce oferă o strălucire perfectă. O bază de machiaj, corector, iluminator și cremă BB, toate într-un singur produs, iată machiajul tău complet care oferă luminozitate feței tale. Uniformizând nuanța tenului tău cu o acoperire lejeră, această formulă incredibilă, disponibilă în cinci nuanțe care se ajustează singure, oferă instantaneu pielii tale aspectul luminos pe care ți-l dorești. Cum să nu îl iubești?

 

maybelline face dream fresh bb cream 110 light medium 041554282634 primary 800x1067(1)

CREMĂ BB DREAM FRESH®

Este crema BB #1 a Americii dintr-un motiv. Oferindu-ți această strălucire naturală, minunată, secretul acestui balsam de frumusețe cu efect de iluminare a tenului este gradul mare de hidratare pe care îl asigură pielii tale. Formula neuleioasă, lejeră protejează pielea și grație factorului SPF 30, luminează, estompează imperfecțiunile, catifelează și îmbunătățește aspectul general. Îngrijirea pielii, machiaj + strălucire maximă? Sună extrem de bine. 

maybelline cheek heat rose rush 041554578195 cf av50 800x1067(1)

FARD DE OBRAZ GEL-CREMĂ CHEEK HEAT

Cel mai bun fard de obraz cremă la premiile Allure’s Best of Beauty, acest fard de obraz cremă, cu textură de gel neuleios, pe bază de apă, îți aduce un plus natural de strălucire minunată, catifelată. Formula alunecă ușor pe piele, lăsând să acționeze pigmenții săi plini de culoare. Intensifică ori redu intensitatea nuanței—acest fard nuanțator de obraz se aplică simplu în straturi. Ești gata să aduci luminozitate lookului tău? Așa mă gândeam. 


CUM SĂ OBȚII O PIELE STRĂLUCITOARE SFATUL #2: ATENȚIE LA INGREDIENTE

Citește textul de pe recipiente, tuburi, cutii de pudră și de pe orice ambalaj! Caută produse care au la bază ingrediente prietenoase cu pielea, cum ar fi acidul hialuronic, vitamina C, glicerina și colagenul. Cu cât aplici mai multe straturi, cu atât mai bine! Alege să aplici o cremă BB cu hidratare profundă sau un fond de ten hidratant deasupra cremei hidratante—pielea are nevoie să fie răcorită.

Acidul hialuronic: Pentru o piele cu aspect mai plin și mai proaspătă, adaugă acum acid hialuronic la rutina ta de îngrijire a pielii. Este o moleculă ce apare natural, legându-se la apă pentru a asigura pielii tale un aspect mai plin și un look proaspăt și luminos.

Colagenul: Toți ne naștem cu rezerve naturale de colagen în piele, păr și oase— colagenul este o proteină elastică asigurând forță și structură. Problema este că pierdem 1% din aceasta în fiecare an, începând cu vârsta de 20 de ani, rezultând, în schimb, acele linii fine. Utilizarea produselor cu formulă pe bază de colagen ajută la redobândirea elasticității pielii și la obținerea, în timp, a unui aspect mai ferm, mai plin și mai tânăr.

Vitamina C: Vitamina C este un antioxidant puternic ce combate factorii de mediu agresori, ajutând corpul și celulele epidermice să își mențină aspectul sănătos. Este adesea folosit în îngrijirea pielii pentru a ține la distanță semnele de îmbătrânire.

Glicerina: Glicerina nu va câștiga niciun premiu pentru că este nouă, sexi ori inovatoare—dar este un hidratant super eficient și lejer, găsit adesea în multe produse de îngrijire a pielii pe care probabil că le ai. Acest ingredient ce apare în mod natural atrage și direcționează hidratarea în piele. Umple crăpăturile fine ale pielii, asigurându-i o textură mai catifelată li mai suplă.

CUM SĂ OBȚII O PIELE STRĂLUCITOARE SFATUL #3:

Hidratează ziua, noaptea, oricând este nevoie—. Hidratarea zilnică ajută la menținerea barierei naturale a pielii și creează o suprafață catifelată și netedă. Produsele hidratante ajută pielea să se mențină întinsă și rezilientă. Dimineața, lasă crema hidratantă să acționeze 3-5 minute înainte de aplicarea machiajului. Dacă ești la început cu experimentarea hidratării tenului, ai nevoie de puțin timp și de încercări pentru a găsi formula corectă pentru tine, întrucât fiecare ten este diferit de altul.

CUM SĂ OBȚII O PIELE STRĂLUCITOARE SFATUL #4: BEA APĂ

Pielea ta, cel mai mare organ din corpul tău, are nevoie și ea de multă apă! Potolește-i setea, menține hidratarea și îmbunătățește aspectul pielii uscate. Regula generală este că un adult trebuie să bea aproximativ 7,5 litri pe zi pentru a se hidrata optim. Unii jură că o ceașcă de apă caldă cu lămâie băută la trezire trebuie să fie primul lucru făcut dimineața, acesta fiind secretul pentru un ten perfect.


CUM SĂ OBȚII O PIELE STRĂLUCITOARE SFATUL #5: DORMI... MULT

Șșșșșt. Somnul susține regenerarea celulelor epidermice. Culcă-te pentru a fi în formă maximă! A merge la culcare în fiecare zi la aceeași oră ajută corpul “să se culce” și să intre cu ușurință în modul de reparare. Păstrează cearșafurile și pilotele răcoroase și curate pentru a evita acumulările de impurități și sebum în țestură, care ar putea cauza coșuri. Unele persoane susțin că dorm pe pilote de mătase mai netede pentru a reduce frecarea pielii, cauzatoare de riduri.