MOODBOARD

ASPECTUL NEUTRU NU SE DEMODEAZĂ NICIODATĂ

Este mereu la modă.


ARATĂ-ȚI CEA MAI BUNĂ FAȚĂ

Descoperă cele mai bune corectoare ale noastre. Fie că dorești să-ți corectezi imperfecțiunile, să-ți revigorezi ochii lipsiți de strălucire și obosiți, să acoperi un coș sau să-ți ascunzi cearcănele, noi îți oferim soluția ideală.

 1. maybelline dream brightening concealer beauty look hero image 3x4
  LUMINEAZĂ
  Un corector cu acoperire medie până la mare luminează orice machiaj și redă strălucirea ochilor obosiți, având la baza formulei sale perle care reflectă lumina. Este cremos la atingere, are un efect luminos, iar rezultatul final este de vis.
 2. maybelline iar concealer beauty look hero image 3x4
  ADIO CEARCĂNE
  Pentru acele zile lungi și/sau nopți nesfârșite sau atunci când machiajul tău are nevoie de un ajutor suplimentar, acest corector super-concentrat este prevăzut cu un microaplicator pentru a ajuta la eliminarea instantanee a cearcănelor de sub ochi, la ascunderea liniilor fine și la reducerea aspectului ridurilor.
 3. maybelline fitme concealer beauty look hero image 3x4
  CORECTOR PENTRU IMPERFECȚIUNI
  Cel mai adaptabil corector lichid din portofoliul nostru, cu cea mai variată gamă de nuanțe, simplificat (non-comedogenic și fără parfum), special pentru tine. Acoperă petele pigmentare și ascunde micile imperfecțiuni într-o clipă cu formula sa fără ulei, pentru un ten perfect uniform și natural.
 4. maybelline master conceal beauty look hero image 3x4
  ACOPERIRE TOTALĂ
  Corectorul nostru conceput pentru experți, infailibil, extrem de rezistent și cu acoperire totală, este cel mai bun corector mat, delicat pentru acnee. De asemenea, camuflează imperfecțiunile și reduce roșeața, evidențiind cea mai bună variantă a feței tale în orice situație.

CORECTORUL CARE DEPĂȘEȘTE AȘTEPTĂRILECu gama sa mare de nuanțe și cu aplicarea ușoară, Instant Age Rewind Eraser este cel mai bun corector pentru conturare - este unul dintre trucurile noastre secrete pentru un machiaj perfect. Creează profunzime cu nuanțele mai închise și evidențiază cu cele mai deschise pentru un aspect sculptat, care îți transformă complet look-ul.