Noțiuni de bază despre aplicarea corectorului

Corectorul este unul dintre cele mai versatile produse de machiaj, deoarece poate atenua cearcănele, ascunde imperfecțiunile, ilumina tenul și contura. Acest tutorial este tot ce ai nevoie pentru a stăpâni tehnicile de bază pentru aplicarea corectorului.
 1. SELECT YOUR CONCEALER SHADES
  ALEGE-ȚI NUANȚELE CORECTORULUI
  Începe prin a-ți alege nuanțele corectorului. Pentru cearcăne, alege o nuanță mai deschisă decât tenul tău pentru a da luminozitate zonei. Pentru acnee și roșeață, ai nevoie de o nuanță care să se potrivească perfect cu tonul tenului tău.
 2. GETTING STARTED
  PENTRU ÎNCEPUT
  Începe să te machiezi aplicând fondul de ten înainte de corector. Acest aspect te va ajuta să folosești mai puțin corector, ceea ce îți va oferi un rezultat mai natural, fără urme.
 3. APPLICATION
  APLICARE
  Aplică corectorul trasând linii pentru a forma un triunghi inversat sub ochi, cu vârful îndreptat spre obraz. Asigură-te că nu aplici prea mult produs, pentru a preveni ca acesta să se strângă în pliuri. Netezește și estompează liniile tapotând ușor cu ajutorul degetului inelar, al unei pensule pentru corector sau al unui burete de machiaj umed.
 4. SETTING
  FIXAREA
  Fixează corectorul printr-o aplicare foarte fină de pudră translucidă (o cantitate prea mare de pudră poate, de asemenea, să se strângă în pliuri).
 5. REDNESS
  ROȘEAȚA
  Pentru roșeață, aplică mici puncte de corector acolo unde este cazul (uneori, acesta este necesar pe părțile laterale ale nasului) și estompează tapotând ușor cu ajutorul degetului inelar, al unei pensule pentru corector sau al unui burete de machiaj umed.
 6. SPOT CORRECTION
  APLICARE PUNCTUALĂ
  Pentru a acoperi acneea, începe prin a aplica un mic punct de corector pentru a acoperi doar imperfecțiunea și eventuala roșeață din jurul ei. Încearcă să nu exagerezi, altfel vei sfârși prin a accentua zona respectivă. Estompează cu grijă, tapotând ușor corectorul cu degetul sau cu o pensulă mică.