CELE MAI BUNE PRODUSE

CELE MAI BUNE CREIOANE PENTRU CONTURUL BUZELOR DIN 2021

GĂSEȘTE-ȚI NUANȚA IDEALĂ

 

Creionul pentru conturul buzelor este arma secretă din trusa ta de machiaj. Rujul și luciul de buze se bucură de toată atenția, dar, sincer, nimic nu te ajută mai mult și nu este mai versatil decât un un creion pentru conturul buzelor bun, care să te avantajeze. Aceste creioane precise, cremoase și mate ajută la definirea conturului buzelor, dându-le formă și punându-le în valoare, creând în același timp o bază aderentă și rezistentă pentru ruj sau gloss. În plus, sunt excelente pentru a perfecționa orice ruj cu care le combini: Intensifică un ruj nude, combinându-l cu un creion de culoarea prunei. Descoperă nuanțele favorite din 2021


 

 

CEL MAI BUN CREION NUDE PENTRU CONTURUL BUZELOR: TOTALLY TOFFEE

Color Sensational Shaping Lip Liner nuanța Totally Toffee este un creion de buze într-o nuanță intensă de nude care conferă un aspect natural buzelor.


CEL MAI BUN CREION ROȘU PENTRU CONTURUL BUZELOR: VERY CHERRY

Color Sensational Shaping Lip Liner nuanța Very Cherry este un creion roșu intens care creează buze roșii emblematice, care rezistă, cu sau fără ruj.


CEL MAI BUN CREION PURPURIU PENTRU CONTURUL BUZELOR: RICH WINE

Color Sensational Shaping Lip Liner nuanța Rich Wine este un purpuriu cald și vibrant, care transformă rujul nude și banalul balsam de buze într-un rezultat final foarte chic și demn de o seară în oraș.