CUM SĂ OBȚII BUZE ROȘII OMBRE

Nu există un moment mai bun pentru a-ți face buzele de un roșu intens decât în timpul sărbătorilor, chiar dacă nu ești genul de persoană care se dă, de obicei, cu ruj roșu.


Ce este atât de genial la buzele roșii ombre este modul prin care se ia cel mai clasic dintre lookuri și se transformă într-unul extrem de modern prin încorporarea a două nuanțe de roșu, una mai deschisă, alta mai închisă. Această iluzie optică face ca buzele să pară extrem de pline și voluminoase, iar acea mică notă de roșu-maroniu atenuează ușor efectul dramatic, ceea ce face ca acest look să poată fi purtat la nesfârșit.

  1. CUM SĂ OBȚII BUZE ROȘII OMBRE - PASUL 1: ÎNCEPE CU UN ROȘU ÎNCHIS LA CULOARE

    Conturează-ți buzele cu un ruj lichid roșu-maroniu intens. Umple și colțurile exterioare ale buzelor cu acesta, lăsând partea interioară a buzelor goală.

    SUPERSTAY MATTE INK™
  2. CUM SĂ OBȚII BUZE ROȘII OMBRE - PASUL 2: APLICĂ UN STRAT DE ROȘU APRINS

    Folosește o nuanță clasică de ruj roșu vișiniu pentru a umple centrul buzelor, având grijă să nu îl suprapui pe roșul mai închis la culoare de pe marginile exterioare ale buzelor. Apoi, estompează ușor cele două nuanțe împreună, astfel încât să nu existe o linie vizibilă între o nuanță și cealaltă. Creează acest look cu rujul nostru rezistent Superstay Matte Ink Liquid Lipstick pentru un aspect al buzelor care se menține până la 16 ore. Buzele tale roșii ombre vor rămâne perfecte și strălucitoare toată noaptea - nu este nevoie de retușuri!

    SUPERSTAY MATTE INK™

OBȚINE LOOKUL