Cele mai bune rujuri rezistente ale noastre

ACESTE FORMULE DE RUJ DE LUNGĂ DURATĂ, REZISTENTE LA TRANSFER, NU VOR RĂMÂNE PE MASCA DE PROTECȚIE

Rujulînseamnă mult mai mult decât un simplu machiaj. Este eliberator! Este motivant! Și este esențial, indiferent de situație! Acum că putem renunța la măștile de protecție, pur și simplu nu ne mai putem despărți de el. Iar când vine vorba de alegerea rujului, ne dorim o formulă care să reziste.

Colecția noastră Super Stay este una dintre preferatele clientelor tocmai din acest motiv. Fie că alegi Super Stay Matte Ink Liquid Lipstick, Super Stay Ink Crayon Lipstick, sau Super Stay 24 2-Step Liquid Lipstick vei obține o culoare intens pigmentată, care nu se șterge, nu curge, nu se estompează și nu se transferă. Și fiecare dintre acestea este lejer, nu usucă și rezistă confortabil, indiferent de ceea ce ne aduce ziua (sau noaptea).

Dacă nu obișnuiești să folosești culori mate, nu-ți face griji—texturile au un aspect delicat și natural, nu dur sau tern. Iar datorită celor trei opțiuni de rujuri rezistente, există varianta și aspectul perfect pentru fiecare.

CEL MAI BUN RUJ REZISTENT NR. 1: SUPER STAY® MATTE INK™ LIQUID LIPSTICK

maybelline superstay matte ink pinks 150 savant 041554577860 primary 800x1067(1)

Obține până la 16 ore de culoare mată impecabilă. Acest ruj lichid intens pigmentat se aplică cu precizie datorită aplicatorului său unic în formă de săgeată. Așa că, indiferent pe care dintre cele 47 de nuanțe ultrasaturate le vei alege, de la cele îndrăznețe și strălucitoare la clasicele roșu și nude, buzele tale vor avea un aspect intens impecabil pe tot parcursul zilei.


CEL MAI BUN RUJ REZISTENT NR. 2: SUPER STAY® INK CRAYON LIPSTICK

maybelline ink crayon pinks 90 keep it fun 041554577877 av11 primary 800x1067 copy

Aplică-l și bucură-te de el timp îndelungat.  Creionul nostru de buze mat are o culoare intensă care rezistă până la opt ore. Disponibil în 33 de nuanțe vibrante, inclusiv noua Brooklyn Blush Edition, acest ruj simplu de folosit conține o ascuțitoare încorporată care îi păstrează vârful ultra-precis pentru o aplicare cât mai ușoară.


CEL MAI BUN RUJ REZISTENT NR. 3 RUJUL LICHID SUPER STAY 24® 2-STEP LONG LASTING

maybellinesuperstaybrooklynblushsuperstay24930cityablaze041554064865primary1800x1067 copy

Când spunem rezistent, vorbim serios. Culoarea intens pigmentată rezistă până la 24 de ore, se aplică ca un gloss și hidratează ca un balsam de buze. În plus, tehnologia specială asigură o culoare care nu se strânge, se desprinde sau se usucă. Pur și simplu aplică-l și fixează-l. Este disponibil acum în varianta Brooklyn Bronze, o completare a gamei cu cinci nuanțe superbe de bronz.