Lifter Gloss și Lifter Plump: Tot ce trebuie să știi despre gloss-urile Maybelline

Când vine vorba de cosmetice, înțelegerea modului în care ingredientele din produsele pe care le folosiți acționează, poate fi foarte benefică. Așadar, având în vedere acest lucru, haideți să vă spunem mai multe despre cele două gloss-uri de buze Maybelline - Lifter Gloss și noul Lifter Plump . Două produse de înfrumusețare a buzelor concepute pentru a crea buze cu aspect mai plin, de lungă durată.

 

 

689b6898 6ec8 4eaf 9111 befc559a13fd

Ingrediente

Lifter Gloss: Formulat în mod inovator cu acid hialuronic - o moleculă compusă din zaharuri, care se găsește în mod natural în pielea ta și acționează ca un super burete care atrage și reține apa în buze - Maybelline Lifter Gloss vă oferă buze hidratate și cu aspect mai plin. Atunci când este utilizat în luciurile de buze, acest ingredient activ asigură că formula este confortabilă în timpul purtării, hrănitoare și poate aluneca ușor și uniform. Lifter Plump: Ce conține luciul de buze plumping? Conceput cu tehnologia Lifter Plump care combină ardei iute cu 5% Maxi-Lip, acest produs de umplere a buzelor cu ardei iute acționează pentru a crește circulația sângelui la nivelul buzelor și promovează sinteza colagenului, asigurând buzele mai pline și mai pigmentate în mod natural pentru mai mult timp.

Aspectul de finish al buzelor

Lifter Gloss: Hidratează buzele pentru a obține o suprafață mai netedă a buzelor și pentru a le îmbunătăți conturul natural. Formulat pentru a nu fi lipicios, buzele par mai pline, cu o strălucire ridicată. Lifter Plump: Utilizând extractele naturale de capsicum care apar în ardeiul iute, acest luciu de buze plumping Maybelline oferă o căldură intensă la aplicare, care umple vizibil buzele și reduce aspectul liniilor buzelor. Glossurile noastre Maybelline pentru buze plumping și lifting sunt, de asemenea, concepute cu un aplicator XL, pentru o singură mișcare și o aplicare ușoară.


Nuanțe

Ambele gloss-uri de buze Maybelline Lifter sunt disponibile într-o gamă variată de nuanțe transparente și intense. Luciul Lifter Gloss este disponibil într-o selecție cuprinzătoare de 13 nuanțe de nuanțe moderne diferite, în timp ce Lifter Plump luciu de buze cu ardei iute oferă o gamă mai exclusivistă, cu 5 variante distincte. Indiferent dacă preferați un finish subtil, natural sau o culoare de buze îndrăzneață, care să facă impresie, această varietate largă vine cu ceva pentru fiecare preferință și nuanță de piele.