FARDUL DE PLEOAPE 101

CUM SE APLICĂ FARDUL DE PLEOAPE

SFATURI DE LA EXPERȚI & TUTORIALE

 

Fardul de pleoape este AȘA DE COOL. Este colorat, are textură, este plăcut la atingere, are putere de a te transforma. Și, deși evoluează în funcție de tendințe, poți data cu carbon orice decadă, verificând ce fel de fard de pleoape purta toată lumea, un machiaj tip smokey eye sau pleoapele nude atât de populare în prezent, care vor fi probabil populare încă 50 de ani de acum.

 


CUM SE APLICĂ FARDUL DE OBRAZ SUB FORMĂ DE PUDRĂ

 

Fardul de pleoape exista inițial doar sub formă de pudră. Și fardul de pleoape pudră este în continuare cel mai răspândit tip de fard. Este mătăsos, rămâne pe loc, și există, fără glumă, în fiecare culoare, nuanță, finish și intensitate pe care ți le-ai putea imagina. Este preferatul makeup artiștilor profesioniști pentru versatilitatea și diversitatea sa.


Când vrei să te joci cu machiajul, nu există’ un loc mai bun să începi decât cu o minunată și mare paleta de farduri de pleoape. Necesită (în cea mai mare parte) cel puțin o pensulă pentru aplicarea fardului de pleoape. Dacă ești în căutarea unor lookuri mai complexe, vei avea nevoie de mai multe pensule (subțiri sau groase, pensule pentru nuanțe închise, pensule pentru nuanțe deschise).


Asigură-te că nu încarci pensula cu culoare atunci cînd aplici fardul și treci pensula prin fard de 2-3 ori, apoi scuturi pudra în exces pe un șervețel curat înainte de a aplica pe pleoape de la colțul interior spre colțul exterior al ochilor. Voila! Fardul de pleoape este aplicat.

 


CUM SE APLICĂ FARDUL DE OBRAZ SUB FORMĂ DE CREMĂ

 

Fardurile de pleoape sub formă de cremă, cum ar fi fardul nostru cremă Color Tattoo Up To 24 Hr Longwear, sunt farduri mai noi pentru ochi într-o formă mai prietenoasă cu degetele. Alunecă ușor, necesitând doar un pic de reuș pe pleoape, cu un deget curat. Îl poți aplica în straturi pentru mai multă intensitate sau îl poți fixa într-un strat lejer pentru un strop de culoare naturală.


O altă opțiune pe care ar trebui să o încerci este formatul cremă - pudră, cum ar fi fardul nostru cremă - pudră Color Striken. Este suficient să aplici pe pleoapă vârful tip cushion pentru a întinde un strat bogat de culoare uniformă. Cum nu ai nevoie de o pensulă sau de un deget pentru a aplica fardul, acest format este cel mai prietenos pentru călătorii, putând fi purtat cu ușurință peste tot!

 

 

CUM SE ALEGE CULOAREA FARDULUI DE PLEOAPE?

 

Toată lumea arată bine în nuanțe de bej, crem și maro—, de aceea vei ’vedea un milion de farduri minunate pentru pleoape în aceste nuanțe, așa cum este și paleta noastră de pleoape Nudes of New York. Un trio minunat de culori de bază pentru farduri de pleoape este format din 1) un ton neutru, nude, care se potrivește pielii tale, 2) o nuanță neutră mai pală pentru a o utiliza de-a lungul arcadei și ca iluminator și 3) o nuanță închisă, neutră care se va utiliza ca liner sau pentru a crea lookuri mai închise, mai senzuale. Aceste trei nuanțe simple deschisă-medie-închisă reprezintă baza oricărui look.


Încearcă azi toate fardurile noastre de pleoape cu instrumentul nostru Virtual Try On.

 

 

UNDE SE APLICĂ FARDUL DE OCHI?

 

Fiecare aplicare a fardului de ochi începe pe pleoapă. Aplică întotdeauuna pe pleoapele închise pentru a te asigura că nu îți intră nimic în ochi. Prima nuanță pe care o aplici, indiferent dacă utilizezi cremă sau pudră, trebuie să fie o nuanță neutră care să se asorteze cu tonul pielii tale. Pregătește întotdeauna întreaga pleoapă cu un strat de nuanță neutră pentru a uniformiza nuanța pielii și a oferi fardului o bază pe care să se întindă. Pleoapele pot fi puțin umezite și este nevoie de o bază pentru a păstra culoarea uniformă. Aceasta este aplicabilă și dacă încerci să obții un look non-neutru.