SFATURI DE FRUMUSEȚE

12 LOOKURI CU EYELINER

 1. LOOKUL CU CODIȚĂ ÎN FORMĂ DE SĂGEATĂ STILIZATĂ

  Folosește-ți simțul artistic cu acest model stilizat captivant. Dă lovitura cu acest look îndrăzneț cu codiță în formă de săgeată stilizată, folosind eyelinerul gel Lasting Drama.

 2. LOOKUL CU CODIȚĂ DUBLĂ

  Obține un look cu codiță dublă demn de un maestru cu eyelinerul gel Master Precise Skinny care va atrage toate privirile.

 3. LOOKUL CU LINIE DE TUȘ NATURALĂ

  Lookul cu linie de tuș naturală se potrivește oricărui stil, oricând, oriunde. Perfecționează acest look ușor de realizat cu eyelinerul nostru Unstoppable.

 4. LOOKUL CU CODIȚĂ GROASĂ

  Creează o privire vibrantă cu acest look cu codiță foarte groasă, realizat cu măiestrie cu eyelinerul nostru gel Lasting Drama.

 5. LOOKUL CU LINIE DE TUȘ DE JUR ÎMPREJURUL OCHILOR

  Conturează-ți ochii de jur împrejur pentru o privire plină de farmec care iese în evidență. Îndrăznește să afișezi o privire fermecătoare cu eyelinerul lichid Master Precise Curvy.

 6. LOOKUL CU EYELINER ALBASTRU-VERDE

  Înveselește orașul cu acest look albastru verde plin de culoare. Încearcă-l cu creioanele gel Lasting Drama în nuanțele Lustrous Sapphire și Glossy Emerald.

 7. LOOKUL CU EYELINER STIL CODIȚĂ

  Obține acest look veșnic la modă și mereu măgulitor cu Master Precise Ink Pen. Te va surprinde cât de ușor se poate obține acest look.

 8. LOOKUL CU LINIE DE TUȘ PLUTITOARE

  Intensifică stilul cat eye cu ultima modă în materie de eyeliner, linia de tuș plutitoare. Obține cu ușurință acest look cu Master Precise Ink Pen.

 9. LOOKUL CU CODIȚĂ LUNGĂ

  Eleganță, rafinament, farmec nesfârșit - vin toate la pachet cu acest look. Trasează acest look ultra-fermecător cu eyelinerul gel Master Precise Skinny.

 10. LOOKUL CU CODIȚĂ ASCUȚITĂ INVERSATĂ

  Dă-ți rutina peste cap cu acest look cu codiță ascuțită inversată și descoperă cât poate fi de distractiv să te joci cu eyelinerul nostru lichid Master Precise Curvy.

 11. LOOKUL SMOKEY EYES

  Acest look sexy, fumuriu, e un semn clar că în noaptea aceasta te îndrepți spre un loc unde am vrea să fim și noi. Îmbrățișează trendul smokey eyes cu creionul gel Lasting Drama.

 12. LOOKUL CU LINIE DE TUȘ ÎN ALB ȘI NEGRU

  Spațiul negativ creează un efect pozitiv cu acest look retro și simpatic pentru machiajul ochilor. Încearcă-l cu ajutorul eyelinerului nostru Lasting Drama în nuanțele Sleek Onyx și Cashmere White.

SFATURI DE MACHIAJ CU ERIN PARSONS

Lookul: VSCO Girl Vertical
Transcrierea materialului video nu este disponibilă