Noțiuni de bază despre eyelinerul lichid

Eyelinerul lichid este metoda perfectă pentru a obține o linie de tuș subtilă sau ochi de pisică îndrăzneți. Poate părea complicat de aplicat, dar cu aceste sfaturi și trucuri vei reuși să stăpânești machiajul simplu cu linie de tuș în cel mai scurt timp.
 1. SELECTEAZĂ EYELINERUL: EYELINERE LICHIDE CU VÂRF FLEXIBIL

  Eyelinerul lichid cu vârf flexibil este asemănător unei pensule, deoarece are peri flexibili. Durează puțin până te obișnuiești cu flexibilitatea vârfului, dar acesta oferă precizia necesară pentru a crea linii de la cele mai subțiri până la cele mai îndrăznețe și expresive.

  EYESTUDIO® HYPER EASY
 2. SELECTEAZĂ EYELINERUL: EYELINERE LICHIDE CU VÂRF DIN FETRU

  Eyelinerul lichid cu vârf din fetru este mai rigid decât cel cu vârf flexibil și, ca atare, este perfect pentru a crea linii mai groase pentru priviri îndrăznețe.

 3. PENTRU ÎNCEPUT

  Dacă intenționezi să folosești un fard de pleoape, ai grijă să îl aplici înainte de eyelinerul lichid. Aceasta va ajuta la fixarea linerului și va preveni acoperirea acestuia cu fard.

 4. TRASEAZĂ PUNCTELE DIN CENTRUL PLEOAPELOR.

  Această tehnică este la fel de simplă ca desenul cu puncte și este mult mai ușoară decât încercarea de a trasa o singură linie continuă și perfectă. Începe prin a trasa cu ajutorul eyelinerului lichid un punct în centrul liniei genelor, aproape de ochi. Dimensiunea punctului trebuie să corespundă cu grosimea pe care o dorești pentru eyeliner.

  EYESTUDIO® HYPER EASY
 5. TRASEAZĂ PUNCTELE DIN COLȚURILE OCHILOR

  Desenează un punct mic în colțul interior al ochiului, acolo de unde dorești să pornească eyelinerul, și în colțul exterior, chiar în punctul în care vrei să începi codița. Adaugă un punct mic acolo unde vrei să se termine codița, înclinând-o în sus și îndepărtând-o de linia genelor inferioare.

  EYESTUDIO® HYPER EASY
 6. UNEȘTE PUNCTELE

  Acum ești gata să unești punctele. Desenează o linie între puncte, umplând acolo unde este cazul. Folosește un bețișor de urechi îmbibat în demachiant pentru a corecta eventualele greșeli și pentru a reuși să creezi o codiță ascuțită. Nu-ți fie teamă să greșești - aproape toți make-up artiștii profesioniști folosesc acest truc cu bețișoare de urechi pentru a crea linii precise și uniforme.

  EYESTUDIO® HYPER EASY