NOȚIUNI DE BAZĂ DESPRE FOLOSIREA EYELINERULUI

CUM SE TRASEAZĂ LINIA DE TUȘ

6 SFATURI DE LA EXPERȚI

 

Ai eyelinerul și dorința de a reuși. Ești pe cale să obții o linie de tuș senzațională! Oricine își poate contura ochii cu tuș lichid, chiar și dacă are pleoapa căzută (sfat: și linia în formă de aripă de liliac arată grozav pe această formă a ochilor). Similară cu machiajul de tip „ochi de pisică”, linia de tuș se concentrează doar pe conturarea pleoapei superioare. Ușor de realizat. Și super versatilă; linia de tuș arată la fel de grozav în timpul zilei ca și noaptea.

Singurul obstacol care stă între tine și acel look fabulos cu ochi conturați? Îndemânarea unui make-up artist despre cum să trasezi o linie de tuș. Nu-ți face griji, te ajutăm noi. Mai întâi, ai nevoie de cele mai bune eyelinere pentru a trasa o linie de tuș - continuă să dai scroll pentru a afla care sunt! Apoi, trebuie să stăpânești cele mai bune trucuri ale noastre pentru trasarea liniei de tuș.


 1. SFATUL NR. 1 PENTRU TRASAREA LINIEI DE TUȘ FOLOSEȘTE BANDĂ ADEZIVĂ

  Aplică o bucată de bandă adezivă de uz casnic chiar sub zona în care vei trasa linia de tuș. Folosește banda adezivă pentru a te ghida în trasarea liniei de tuș. Îndepărtează banda adezivă pentru a obține o linie de tuș impecabilă și ascuțită.

  TATTOO STUDIO™
 2. SFATUL NR. 2 PENTRU TRASAREA LINIEI DE TUȘ SPRIJINĂ-ȚI COATELE

  Pare simplu, dar face toată diferența: Sprijină-ți brațul pe o masă pentru a-l stabiliza și privește în jos, într-o oglindă înclinată, atunci când trasezi linia de tuș, pentru o aplicare simplificată, fără stres.

 3. SFATUL NR. 3 PENTRU TRASAREA LINIEI DE TUȘ CURĂȚĂ MARGINILE

  După ce ai terminat de trasat linia de tuș, înmoaie o pensulă cu vârf oblic sau un bețișor de urechi în demachiant și folosește-l pentru a curăța eventualele imperfecțiuni.

 4. SFATUL NR. 4 PENTRU TRASAREA LINIEI DE TUȘ SMOKEY EYES DINTR-UN SINGUR PAS

  Pentru un efect instantaneu de smokey eyes, make-up artistul Grace Lee sugerează să folosești un creion de ochi tip gel pentru a trasa conturul ochilor, fără a te preocupa să creezi o linie perfectă, și să estompezi ușor eyelinerul pentru un efect de linie de tuș smokey. Aceasta constituie, de asemenea, o bază excelentă pentru fardul de ochi, asigurându-i o rezistență mai îndelungată!

 5. SFATUL NR. 5 PENTRU TRASAREA LINIEI DE TUȘ EXERSEAZĂ PÂNĂ ATINGI PERFECȚIUNEA

  Dacă nu ai experiență în utilizarea eyelinerului, în special a celui lichid, Grace recomandă să începi cu un tuș lichid cu aplicator tip pensulă, cum ar fi Hyper Easy. Pentru a te obișnui cu fluiditatea pensulei, exersează pe dosul palmei înainte de a trasa linia de tuș. Folosește mișcări delicate de-a lungul liniei genelor, până când vei reuși să obții o linie unitară perfectă.

  EYESTUDIO® HYPER EASY
 6. SFATUL NR. 6 PENTRU TRASAREA LINIEI DE TUȘ DACĂ AI DUBII, ALEGE SUBTILITATEA

  Creează un look foarte natural, dar definit, de ochi conturați cu ajutorul eyelinerului gel Lasting Drama. Grace sugerează să folosești o pensulă cu vârf oblic și să aplici eyelinerul gel chiar pe linia genelor pentru a defini ochii, fără a avea acel aspect de „machiaj”.