4 sfaturi de expert pentru sprâncene pline

Sprâncenele pline sunt una dintre cele mai recente tendințe de frumusețe care au creat un buzz pe rețelele de socializare. Avem cele mai tari sfaturi pentru a stăpâni acest aspect și pentru a construi sprâncene mai pline cu un look natural, sculptat. Nu este nevoie nici de un arsenal de produse, datorită soluției minune: Maybelline Build-A-Brow Eyebrow Pen.

 

05 FamilyTexture 115 PACKS w Border 540x720

Pasul 1 – Forma

Pentru a-ți încadra fața și pentru a crea un impact mai plin, optați pentru sprâncene mai lungi. Mai întâi, periați sprâncenele cu o perie până la forma aproximativ dorită. Apoi, curățați cu o pensetă firele de păr rătăcite - dar aveți grijă! Pensați doar firele de păr de deasupra sau de sub sprâncene, nu din coadă... chiar vrei să păstrezi acea lungime. Dacă preferi mai mult o arcadă definită, nu ezita să mai smulgi câteva fire de sub sprâncene pentru a crea un aspect mai ridicat.


Pasul 2 Fixează firele de păr

Acum, că v-ați stabilit forma ideală, e timpul să o fixați. Folosind gelul de fixare Maybelline Build-A-Brow, perie cu grijă o parte din produs în firele de păr. Rezistent la transfer, transpirație și la estompare, acest gel va sigila sprâncenele timp de până la 24 de ore, asigurând în același timp un aspect natural și mai plin!

 

sculpt macro buildabrow w Border 540 720

Pasul 3 - Adaugă definire

În continuare, este timpul să spui adio zonelor rare și să te bucuri de sprâncenele mai pline, cu aspect natural. Markerul pentru sprâncene Build-A-Brow, de lungă durată și ultraprecis, este grozav pentru a imita aspectul firelor reale de păr din sprâncene. Începeți prin a utiliza vârful precis prin mișcări ușoare în sus pe marginea interioară a sprâncenei,îndreptându-vă încet de-a lungul sprâncenei până când ajungeți la coadă. Reaplicați gelul pentru un efect de durată.

 

fill macro buildabrow w Border 540 720

Pasul 4 - Definește

Pentru a crea un aspect precis, completați look-ul de sprâncene mai pline aplicând puțin corector în zona de sub arcadă. Acest lucru va crea, de asemenea, iluzia unui lifting sprâncenelor, conferind ochilor tăi un aspect mai tânăr.