BROW ULTRA SLIM CREION PENTRU DEFINIREA SPRÂNCENELOR

BROW ULTRA SLIM CREION PENTRU DEFINIREA SPRÂNCENELOR
 
BROW ULTRA SLIM CREION PENTRU DEFINIREA SPRÂNCENELOR
 

Creion pentru definirea sprâncenelor Brow Ultra Slim. Formula fluidă se aplică ușor pe sprâncene fără a lăsa urme de culoare și fără a rupe creionul, pentru sprâncene bine definite care rezistă.

Obține linii ultra-precise care imită forma firelor de păr pentru sprâncene extrem de definite și de naturale. Creionul are o formulă fluidă și rezistentă la rupere, un vârf de precizie ultra-subțire de 1,5 mm și o periuță de sprâncene încorporată pentru a crea sprâncene bine definite. Disponibil în șase nuanțe, de la blond deschis la castaniu închis.

Pasul 1. Trasează linii mici și fine de-a lungul conturului sprâncenelor.

Pasul 2. Folosește peria pentru a pieptăna firele de păr în sus și spre exterior pentru a uniformiza culoarea și a fixa sprâncenele.

G2015357 HYDROGENATED SOYBEAN OIL, SYNTHETIC JAPAN WAX, STEARIC ACID, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, ZINC STEARATE, POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE, MYRISTYL MYRISTATE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, TOCOPHEROL. [+/- MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR: CI 77491, CI 77492, CI 77499/IRON OXIDES, CI 77891/TITANIUM DIOXIDE] F.I.L.# D233265/1

OBSERVĂ DIFERENȚA

Ultra-subțiri, ultra-catifelate, ultra-puternice. Cele mai precis definite sprâncene ale tale.
before lightskin 1600x900 mny maky browultraslim
after lightblonde 1600x900 mny maky browultraslim