TATTOO BROW Pomadă pentru sprâncene

TATTOO BROW Pomadă pentru sprâncene
 
TATTOO BROW Pomadă pentru sprâncene
 

Pomada pentru sprâncene TattooBrow™ are o formulă rezistentă la apă, intens pigmentată și de lungă durată, care modelează și creează instantaneu sprâncene cu aspect natural.

În trei pași simpli, obține aspectul unor sprâncene pline, modelate și cu aspect natural: conturează, umple printr-o acoperire în straturi și estompează. Este concepută pentru a se potrivi perfect cu culoarea sprâncenelor dumneavoastră, cu o formulă rezistentă la apă, de lungă durată. Pomada mată Maybelline alunecă ușor pentru un efect de umplere uniformă. Aplicatorul cu două capete vă oferă un control suprem cu ajutorul pensulei de sculptare cu vârf oblic și a periuței pentru sprâncene pentru umbrire și estompare naturală. Această formulă de lungă durată nu se estompează și este rezistentă la transfer, având o rezistență infailibilă care durează 24 de ore.

Aplică pomada pentru sprâncene Maybelline ca un profesionist în machiaj.

Pasul 1. Folosește pensula de modelare cu vârf oblic pentru a contura forma ideală a sprâncenelor tale, pentru umplerea lor perfectă și pentru a obține o acoperire cu o definire mai pronunțată.

Pasul 2. Pentru un aspect natural, folosește periuța pentru sprâncene de estompare a formulei.

G3514 INGREDIENTE CYCLOPENTASILOXANE POLYPROPYLSILSESQUIOXANE CERESIN ISODODECANE CYCLOHEXASILOXANE CAPRYLYL METHICONE SILICA SILYLATE SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE DISTEARDIMONIUM HECTORITE DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE SILICA CYCLOMETHICONE PROPYLENE CARBONATE CANDELILLA CERA / CANDELILLA WAX / CIRE DE CANDELILLA CAPRYLYL GLYCOL ALUMINUM HYDROXIDE [+/- POATE CONȚINE / PEUT CONTENIR CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE CI 77007 / ULTRAMARINES ] COD FIL D221354/1

DIFERENȚA

Dacă sprâncenele tale sunt în formă, viața ta este în formă. Forma sprâncenelor tale este totul.
BeforeAfter PDP Image01 1600x900 (1)
BeforeAfter PDP Image02 1600x900 (1)