MAYBELLINE NEW YORK CONSCIOUS TOGETHER

Suntem o companie specializată în machiaj. Suntem’, de asemenea, angajați în a face o schimbare, dar este nevoie de noi toți, produs cu produs, proces cu proces, pas cu pas. Suntem angajați să fim Conscious Together.


Fiind marca de machiaj #1 la nivel mondial, suntem’ inspirați să facem o schimbare pentru a crea un model de business mai responsabil. Prin urmare, suntem entuziasmați să vă prezentăm programul nostru Conscious Together, ce constă într-un set ambițios de obiective privind ambalarea, eliminarea, producția și formularea, obiective pe care dorim să le atingem până în 2030.

 1. AMBALAJ RESPONSABIL

  UNDE NE AFLĂM ASTĂZI

  Am lucrat din greu pentru a identifica soluții pentru a utiliza materiale reciclate în produsul nostru.

   

  CUM AM PROCEDAT

  • Începând cu 2018, am înlocuit 600 de tone de plastic virgin, adică o greutate de peste 3 ori mai mare decât Statuia Libertății (fără soclu), cu plastic reciclat pentru multe dintre componentele pe care le utilizăm la produsele noastre.

  • Colecția și ambalajele noastre Green Edition conțin componente fabricate până la 95%din materiale reciclate.

  • Folosim 50% plastic reciclat pentru cardurile noastre blister în toate produsele noastre ambalate în carton în fabricile noastre din Statele Unite.

  • Am redus greutatea ambalajul principal al rujului Color Sensational din SUA cu 10% și cu 14% în UE.

  • Pentru produsele din sticlă, toate recipientele din sticlă pentru fond de ten și pentru lac de unghii sunt fabricate din minimum 20% PCR. Începând cu 2022, vom fabrica tuburile noastre opace cu un minimum de 24% material PCR în UE și SUA, de exemplu Instant Perfector Matte.

   

  SCOPUL NOSTRU

  Până în 2030, toate ambalajele din plastic Maybelline vor fi fabricate din 100% plastic reciclat

 2. Producție responsabilă

  UNDE NE AFLĂM ASTĂZI

  73% din instalațiile de producție deținute de Maybelline au amprentă neutră de carbon*.

   

  CUM AM PROCEDAT

  Ne-am redus consumul de energie implementând măsuri eficiente energetic, cum ar fi iluminatul cu leduri la compresoarele cu eficiență mare până la certificarea LEED și ne-am orientat spre energie regenerabilă prin panouri solare în locație, utilizarea biomasei și proiecte de energie regenerabilă în afara locației pentru a obține neutralitatea amprentei de carbon.

   

  OBIECTIVUL NOSTRU

  Până în 2025, vom obține o amprentă neutră de carbon în toate fabricile noastre îmbunătățind eficiența energetică și utilizând 100% energie regenerabilă. Până în 2030, vom reduce emisiile de carbon din ciclul nostru complet de producție cu 50%**. Vom încheia parteneriate cu furnizorii, producătorii, merchandiserii și consumatorii pentru a reduce cantitatea de emisii de carbon asociate produselor noastre.

   

  *Am obținut neutralitatea amprentei de carbon pentru domeniile 1 și 2 emisii și inclusiv pentru 8/11 dintre fabricile de producție, reprezentând 79% din producția totală MNY din 2020. **Comparativ cu referința de bază din 2016 în domeniile 1, 2 și 3.

 3. Formule responsabile

  UNDE NE AFLĂM ASTĂZI

  Ingrediente de origine naturală

  Primul nostru pas a fost lansarea gamei noastre Green Edition, care conține minimum 70% ingrediente de origine naturală. Considerăm că un ingredient este de origine naturală dacă este nemodificat față de starea sa naturală sau dacă a trecut prin procesare, dar păstrează mai mult de 50% din structura sa moleculară din sursa naturală de origine.

   

  Surse sustenabile

  Procurăm din surse sustenabile următoarele ingrediente: unt de shea, unt de cocos, ulei de tărâțe de orez și ulei de semințe de susan. Această abordare asigură că materiile prime de origine vegetală provin din lanțuri de aprovizionare care respectă biodiversitatea și ajută la limitarea impactului asupra mediului.

   

  OBIECTIVUL NOSTRU

  Până în 2030, 95% dintre ingrediente vor fi pe bază bio, derivate din minerale abundente sau procese circulare. Colaborăm cu echipele noastre de Cercetare & Inovație pentru a crește puterea „Green Science” (Bio științei) pentru formule cu ingrediente cu eficacitate ridicată de origine naturală, folosind procese mai responsabile pentru transformare, extracție sau fermentare.

 4. Eliminarea responsabilă

  UNDE NE AFLĂM ASTĂZI

  Astăzi, sistemele de reciclare nu pot accepta cea mai mare parte a machiajului, deoarece ambalajul produselor de machiaj este prea mic (mai mic de 20 ml) și este adesea realizat dintr-un amestec de materiale diferite, toate perturbatoare pentru reciclare.

   

  OBIECTIVUL NOSTRU

  Ne-am umplut depozitul cu produse de machiaj! Așadar, ambiția noastră este de a contribui la masificarea procesului de reciclare a produselor cosmetice, pentru ca ambalajul să beneficieze de o nouă viață după utilizare. Acesta este motivul pentru care, în parteneriat cu firma de consultanță pentru sustenabilitatea globală South Pole, vom investi pentru a ajuta la dezvoltarea proceselor și tehnologiilor de reciclare a machiajului

Împreună în acest demers

Fă cunoștință cu unii dintre membrii echipei noastre care descriu cum ne ajută să fim Conscious Together.

NOTE DE SUBSOL:

*Un ingredient îl considerăm de origine naturală dacă este nemodificat față de starea sa naturală sau dacă a trecut prin procesare, dar păstrează mai mult de 50% din structura sa moleculară din sursa naturală de origine.
**Formule vegane, însemnând că nu conțin ingrediente de origine animală.
***Formulă curată înseamnă că am ales să nu introducem în formula acestui produs unele ingrediente cum ar fi parabeni și ulei mineral, precum și alte ingrediente care sunt incluse pe o listă pe care unii consumatori încearcă să le evite.