GHID PENTRU OBȚINEREA SPRÂNCENELOR PERFECTE

CEL MAI BUN MACHIAJ PENTRU SPRÂNCENE 2021

DE LA CREIOANE LA POMADĂ

 

Pline. Cu aspect feathery. Definite. Îndrăznețe. Indiferent de aspectul tău, nicio trăsătură a feței nu te transformă atât de mult, nu te definește și nu îți îmbunătățește trăsăturile faciale, așa cum o fac sprâncenele. Un mic retuș al formei, puțină nuanțare și un pic de definire te duc departe. Ești intimidată? Nu trebuie. De la mascara pentru sprâncene ușor de folosit  la creioane cu conținut de fibre, descoperă noua generație de produse destinate sprâncenelor ce te face posesoarea „celor mai frumoase sprâncene”.

Step by step Tattoo Pencil 36H

 

CEL MAI BUN MACHIAJ PENTRU SPRÂNCENE BINE DEFINITE, CU ASPECT NATURAL

Creionul pentru pigmentarea sprâncenelor Tattoo Brow 36HR oferă cea mai mare concentrație de pigment, fiind un creion pentru sprâncene ușor de utilizat. Nimic mai simplu de folosit decât acest creion care te ajută să obții sprâncene cu aspect feathered; este un creion ce poate fi utilizat simplu chiar și de persoanele lipsite de experiență. Dar nu lăsa păcălită de faptul că se folosește ușor. Efectul său se menține până la 36 de ore, indiferent de vreme - este rezistent și la apă!

 

Step by step Tattoo Tint Pen


CEL MAI BUN MACHIAJ PENTRU SPRÂNCENE RARE ȘI SUBȚIRI

Gândește-te la un marker care desenează un rând de fire subțiri de păr cu fiecare trasare. Creionul pentru sprâncene Tattoo Studio Brow Tint are un capăt cu mai multe vârfuri care imită excepțional, cu fiecare trasare, aspectul firelor de păr naturale, mici și se menține până la 24 de ore.

 

Step by step Tattoo Pomade


CEL MAI BUN MACHIAJ PENTRU SPRÂNCENE CU UN ASPECT ÎNDRĂZNEȚ

Ai abilitățile necesare? Dorești ce este mai bun? Iată! Pomada pentru sprâncene Tattoo Studio are o formulă rezistentă la apă, cu conținut mare de pigmenți care creează sprâncene pline, sculptate, cu aspect natural, în trei pași simpli: conturare, umplere și uniformizare.

 

Step by step Brow Ultra Slim

CEL MAI BUN MACHIAJ PENTRU SPRÂNCENE DEDICAT ÎNCEPĂTOARELOR

Acel vârf mititel! Acea periuță utilă pentru sprâncene. Ușor, eficient, simplu, nu poți greși niciodată folosind creionul pentru definirea sprâncenelor Brow Ultra Slim. Vârful precis ultra subțire de 1,5 mm desenează fire extrem de naturale, iar formula este construibilă și ușor de uniformizat. Extrem de simplu!


Close up of woman applying Maybelline Brow Fast Sculp on eyebrows

 

CEL MAI BUN MACHIAJ PENTRU SPRÂNCENE POTRIVIT PENTRU NUANȚAREA & ÎMBLÂNZIREA SPRÂNCENELOR

Deschide prin răsucire. Aplică. Atât de simplu. Această mascara delicat nuanțată cu textură de gel a schimbat tot ce știai despre machiajul sprâncenelor, oferind culoare și formă dintr-o singură aplicare.

 

Brow Extensions Application Visuals

 

CEL MAI BUN MACHIAJ PENTRU SPRÂNCENE CU ASPECT MAI PLIN

Hop în mașina timpului pentru sprâncene! Cel mai nou ajutor al nostru pentru sprâncene recreează acele sprâncene tinerești, viguroase pe care poate că le-ai pierdut cu ani în urmă. Este un creion tip pomadă infuzat cu fibre ce imită firele de păr care aderă la părul natural al sprâncenelor tale, ca să te bucuri de un aspect de sprâncene mai viguroase, Pe măsură ce îndesește sprâncenele, le colorează, lăsând o culoare cu aspect natural, cu un finish mat, lejer.